«Η αγάπη μου για την θάλασσα απο την βρεφική μου κι όλας ηλικία την έκανε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Μεγάλωσα σε ένα Aκριτικό νησί με πολυποίκιλους βυθούς, ξεχασμένες παραλίες, διάσπαρτα ξερονήσια... με λίγα λόγια ένα ιδανικό περιβάλλον για την παρατήρηση κάθε είδους ψαριών των Ελληνικών μας θαλασσών. Φυσικά, μετά την παρατήρηση ήρθε αναπόφευκτα και το ψάρεμά τους. Ολα αυτά συντέλεσαν ένα μοναδικό σχολείο για την απόκτηση πολύτιμης εμπειρείας που συνέβαλε τα επόμενα χρόνια στην επαγγελματική μου πορεία.

Από το 1991 ασχολήθηκα επαγγελματικά με τον χώρο της θάλασσας σε όλo του το εύρος και ειδικότερα με τους τομείς των σκαφών αναψυχής, ειδών κατάδυσης, ψαροντούφεκου και αλιείας. Το 2006 ξεκίνησα την συνεργασία μου με το περιοδικό "Thalassa" του αείμνηστου φίλου μου Ε. Ευγενιτάκη. Εκεί γνώρισα όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου και έκτισα μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους, η οποία συνεχιζεται μέχρι και τις μερες μας.

Μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης πήρα την απόφαση να δημιουργήσω μία εταιρεία που να διαπραγματεύεται αυτό που γνωρίζω και αγαπάω καλύτερα. Σκοπός αυτής της εταιρείας υπήρξε πάντοτε η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Βαδίζω πάντοτε και αδιπραγμάτευτα με γνώμονα τον σεβασμό, την ειλικρίνεια, την υπευθυνότητα αλλά και την εμπεριστατομένη άποψη σε θέματα που θα βοηθήσουν τον πελάτη όχι μόνο να κάνει μια σωστή επένδυση αλλά και να αποκτήσει την γνώση για μετέπειτα αγορές.

Η αναγνώριση και η υποστήριξη του κόσμου υπήρξε καταλλητικός παράγοντας σε αυτό το εγχείρημα. Σήμερα, εν έτη 2023 συνεχίζω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, συνδυάζω την συντήρηση των μηχανισμών σας με το λιανικό εμπόριο αποδεδειγμένα αξιόπιστων προιόντων αλιείας, με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη και την κάλυψη των αναγκών του». 

Η πολύχρονη εμπειρία μου στην διάθεση του καταναλωτή,

Νίκος Χατζηγιάννης