1. Παραλαβή από τον χώρο παραλαβής

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τον χώρο παραλαβής  με διεύθυνση TackleLab, Λασκαρίδου 15, Καλλιθέα, Αθήνα, ΤΚ 17 676 κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 - 18:00 και Σάββατο 09:00 - 16:00).

2. Αποστολή στον χώρο σας

Η παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων πραγματοποιείται στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την συμπλήρωση των στοιχείων σας, μέσω ELTA Courier (Πόρτα-Πόρτα), και θεωρείται ότι λαμβάνει χώρα κατά την υπογραφή της απόδειξης παραλαβής των προϊόντων στην συμφωνηθείσα διεύθυνση.

Η επιχείρηση ελέγχει σχολαστικά όλα τα προϊόντα πριν την αποστολή της παραγγελίας σας. Ως εκ τούτου, κατά την παράδοση των προϊόντων πρέπει να ελέγξετε άμεσα τα προϊόντα που παραλαμβάνετε (ως προς την ταυτότητα, αρτιότητα, κατάσταση, συσκευασία τους).

Κατόπιν συνεννόησης, υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου του αντικειμένου, από τον παραλήπτη, για πιθανές ζημιές κατά τη μεταφορά, ώστε να μην παραληφθεί. Εφόσον διαπιστώσετε ότι τα προϊόντα φέρουν εμφανείς φθορές (ενδεικτικά: κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, πρόχειρα συσκευασμένα κ.λ.π.), σας προτρέπουμε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Επικοινωνήστε άμεσα με την επιχείρηση tacklelab, είτε καλώντας τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00 και Σάββατο 09:00 - 16:00) στο σταθερό τηλέφωνο 211-2152944 ή στο κινητό 6979376569, είτε στέλνοντας e-mail στο infosales@tacklelab.gr, είτε συμπληρώνοντας την αντίστοιχη Φόρμα Επικοινωνίας στην σελίδα μας «Επικοινωνία»
  2. Ενημερώστε άμεσα την εταιρεία Courier στο τηλέφωνο που αναγράφεται πάνω στο voucher εντός της ίδιας ημέρας με την παραλαβή

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Επιστροφή Προιόντων επισκεφτείτε την ομώνυμη σελίδα μας κάτω από τις Πολιτικές του E-Shop μας. Σε κάθε περίπτωση, διατηρείτε τα δικαιώματα που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία και μας συγχωρείτε εκ των προτέρων για οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

  • Κόστος μεταφορικών έως 2 κιλά: 5 € - για κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεστε με χρέωση 1 €
  • Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60 €
  • Η Πληρωμή μέσω αντικαταβολής χρεώνεται 3 € έξτρα

O χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1 έως 3 ημέρες για οπουδήποτε εντός Ελλάδος. Aποστολές σε άλλες χώρες δύνανται αποκλειστικά κατόπιν συνεννόησης.