Η αγάπη μου για την θάλασσα με οδήγησε πολλά χρόνια πίσω να ασχοληθώ τόσο ερασιτεχνικά αλλά και επαγγελματικά με τον κλάδο των ειδών αλιείας καθιστώντας με γνώστη της αγοράς  και των τεχνικών ψαρέματος.

Το δαιμόνιο όμως, το οποίο είχα από μικρός, για το πώς λειτουργούν τα πράγματα, με ώθησε στο να εμβαθύνω τις γνώσεις μου και να εξειδικευτώ  στην επισκευή μηχανισμών καλαμιών, στην κατασκευή, ανακατασκευή και αναπαλαίωση καλαμιών, κατασκευή επιμέρους ανταλλακτικών κ.α. με αποτέλεσμα, τα τρία τελευταία χρόνια να ασχοληθώ σε επαγγελματικό επίπεδο με όλα τα παραπάνω, παρέχοντας στον χρήστη (χομπίστα ή επαγγελματία) υπηρεσίες που θα καλύψουν τις ανάγκες του, προτείνοντάς του  παράλληλα την καλύτερη δυνατή λύση για τον εξοπλισμό του

Με εκτίμηση,

Νίκος Χατζηγιάννης

Σας περιμένουμε, στο χώρο μας, για να δώσουμε λύση υπεύθυνα και εγγυημένα σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει ο μηχανισμός σας αλλά και να συμβάλλουμε, με την εξειδικευμένη συντήρηση μας, στην μακροζωία και την βέλτιστη αποτελεσματικότητα του.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ

Συντήρηση πάσης φύσεως μηχανισμών - απο τους πιο απλούς έως τους πιο απαιτητικούς εξειδικευμένους ηλεκτρικούς.

Επισκευή των επιμέρους προβληματικών μερών του μηχανισμού που προκλήθηκαν από αμέλια, ελλειπή συντήρηση, ατύχημα ή/και εργοστασιακό σφάλμα.

Αναβάθμιση μηχανισμών.

Μελέτη και κατασκευή ανταλλακτικών, απο υψηλής ποιότητας υλικά και εργασία, που τα καθiστούν καλύτερα και οικονομικότερα απο τα εργοστασιακά, εξαλείφοντας το πρόβλημα εύρεσής τους στην αγορά. 

Μελέτη και υλοποίηση αντικειμένων που οραματίζεστε για τον εξοπλισμό σας αλλά δεν μπορείτε να φτιάξετε ή να βρείτε στην αγορά.

Εμπορία αναλωσίμων, αξεσουάρ, ανταλλακτικών, υλικών συντήρησης.

Στο κατάστημά μας εκτός από τη φιλική, υπεύθυνη εξυπηρέτηση, θα βρείτε χαμηλές τιμές σε όλα τα είδη αλιείας (καλάμια, μηχανάκια, τεχνητά, πετονιές, αγκίστρια, αξεσουάρ κ.α.), γνωστών εταιρειών του χώρου όπως Accurate, Banax, Behr, BKK, Bullzen, Decoy, Deepliner, DTD, Duo, Ecogear, Garage Nagi, Gosen, Karasu, Keitech, Maver, Maxel, Meiho, Oceanic Team, Pioneer, Primus, Prox, Rapala, Rapture, Robinson, Ryobi, Stonfo, SOM, Sunline, Tailwalk, Trabucco, Tubertini, UNO, Versus, Yozuri,  Yamashita,  YGK, Zenaq κ.α.

ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΕΡΒΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

  • Maxel
  • Bullzen

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΕΡΒΙΣ:

  • Accurate
  • Tailwalk
  • Studio Ocean Mark (SOM)
  • RYOBI

Τιμοκατάλογος Επισκευής Μηχανισμών

(χωρίς Φ.Π.Α.)

Κατηγορία Τιμή Γενική (€)
Spinning Απλοί 25
Περίπλοκοι / Ακριβοί 30
Surf-Casting Απλοί 25
Περίπλοκοι / Ακριβοί 30
Ηλεκρικοί Χωρίς πρόβλημα 75
Με μηχανικό πρόβλημα 75 + Πρόβλημα
Με πρόβλημα στα ηλεκρονικά ή/και στο μοτέρ 99 + Πρόβλημα
Multi 30
Οριζοντίου Τυμπάνου 25
Κατασκευή Ανταλλακτικών 10 +
Μηχανισμοί με διαβρώσεις / υπερβολικά βρώμικοι + 30 %