1. Αποστολή μηχανισμών προς επισκευή:

α. Με κούριερ της αρεσκείας σας και χρέωση δική σας.

β. Με ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές (Πόρτα–Πόρτα) και χρέωση δική μας. Προσοχή: τα δέματα με αποστολή ΕΛΤΑ «απλό ταχυδρομείο» ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.

Σημειώσατε: Το δέμα πρέπει να είναι σε ανθεκτικό κουτί, καλά κλεισμένο, με ταινία, για ανάλογη χρήση. Αποφεύγετε τις σακούλες ή τους φακέλους bubble wrap.

2. Παράδοση στον χώρο μας (βρείτε την διεύθυνσή μας στην καρτέλα «Επικοινωνία»).

Και στις δύο περιπτώσεις, θα εσωκλείετε χαρτί με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση αποστολής) και μια σύντομη περιγραφή του προβλήματος ή της υπηρεσίας που επιθυμείτε.

Θερμή Παράκληση: Ελέγχετε τα στοιχεία του voucher πρωτού φύγει το πακέτο να είναι σωστά (τα δικά σας). Σε περίπτωση λάθους δεν φαίρουμε καμία ευθύνη και επιβαρύνεστε όλα τα επιπλέον έξοδα επιστροφής και εκ νέου αποστολής.

Στους μηχανισμούς σταθερού τυμπάνου θα αφαιρείται η μανιβέλα. Σε περίπτωση που δεν αφαιρείται και υποστεί ζημιά, τόσο κατά τη μεταφορά, όσο και κατά την αφαίρεσή της στο εργαστήριο, δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Εφόσον παραληφθεί από το αρμόδιο τμήμα του καταστήματός μας, θα σας αποσταλεί μήνυμα για την ασφαλή παραλαβή και τις επόμενες μέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την εκτίμηση της κατάστασης του μηχανισμού, καθώς και για τις λεπτομέρειες της επισκευής του.